Referáló portál segédlet

Kedves Kolléga,

Referáló Portálunkon keresztül bármikor megtekintheted beteged nálunk készült MR, CT vizsgálatának teljes képanyagát, illetve elkészülte után az írásos letetet is. Ehhez csak néhány lépésen kell keresztülnavigálnod magad.

A 3dnetmedical@biotronics csoporttól kapsz egy emailt, amiben az első link maga a vizsgálati képanyag. Erre kattintva az alábbi ablak jelenik meg:

Referáló portál

Első belépésnél az alsó karikára kell klikkelni: “Nem, egy új felhasználói fiókot hozok létre”.

Ezt követően egy regisztrációs ablak jelenik meg, amit a saját adatokkal, illetve a választott jelszóval kell kitölteni, valamint meg kell adni a tőlünk kapott Pin kódot, ami a későbbiekben, a további betegeknél is ugyanaz less (ha továbbra is linkenként / betegenként akarsz belépni; de erről később). A regisztrációs ablak:

Referáló portál

A későbbi bejelentkezéseknél természetesen az “Igen, én már felhasználó vagyok” gombra kell klikkelni, ami után az alábbi ablak jelenik meg:

Referáló portál

A felhasználónév, jelszó, valamint az adott felhasználóhoz tartozó Pin kód beírása után itt is az “Érvényesítés” gomra kell klikkelni.

Bejutva a portálra az alábbihoz hasonló ablak jelenik meg:

Referáló portál

A vizsgálatot (vizsgálatokat) a “Velem megosztva” fülre kattintva érheted el. Hasonló látványban lesz részed, mint alább:

Referáló portál

Minden vizsgálathoz kapcsolódóan a vizsgálat sorának jobb szélén ikonokat látsz:

Referáló portál

A piros nyíllal jelzett ikonra kattintva betöltődik a képanyag. A képanyag megtekintése után az ablakot a bal felső sarokban látható X-re kattintva zárhatod be, ekkor a “Velem megosztott vizsgálatok” ablakhoz lépsz vissza.

A kék nyíllal jelzett ikonra kattintva a vizsgálati lelet érhető el (amennyiben már elkészült).

A zöld nyílra kattintva a beteg kórlapja, illetve amennyiben releváns, a kórelőzményi adatok olvashatóak.

A későbbiekben lényegesen egyszerűbb a “Referáló portálon” belépned; itt megtalálod minden beteged. Minden újabb betegről új emailt fogsz kapni a nálunk végzett vizsgálat végeztével. A “Referáló Portál”-on mindig megjelenik az új vizsgálat, nem kell újra a legfrissebb linkre kattintanod, elég a portálra belépned. A portal linkje alább; illetve honlapunkon a “Referáló portál belépés” ikonra kattintva is be tudsz lépni.

https://vetscan-referrers.3dnetmedical.com/

Ez a kép fogad:

Referáló portál

Itt már a Pin kód nélkül beléphetsz, csak az általad korábban választott / vagy általunk adott felhasználónevet, az általad választott jelszót használva:

Referáló portál

A jobb felső sarokban látható “Velem megosztva” ikonra kattintva lépsz be a betegeid listájába:

Referáló portál

Az adott beteg sorában a kék nyíllal jelzett szemikonra kattintva megnyílik a webes DICOM néző a teljes képanyaggal.

Az adott beteg sorában a piros nyíllal jelzett ikonra kattintva a képanyag letölthető DICOM formátumban, és tetszés szerint exportálható.

Az adott beteg sorában a zöld nyíllal jelzett ikonra kattintva a lelet nyílik meg (amennyiben már elkészült).

Segítség a képnézegető alapszintű használatához:

  • A bal menüsorban, oszlopban láthatod a különböző szekvenciákat (MR), illetve képanyagcsomagot (CT), amire kattintva az adott képsor megnyílik.
  • A jobb egérgomb (amennyiben a kurzor a képen van) tartós lenyomása mellett az egér mozgatásával a fényerőt / kontrasztot tudod változtatni.
  • Egy rövid jobb klikkel a képre kattintva egy ablak nyílik meg, amiből a kis ikonokra kattintva a képanyag elforgatása, mérési lehetőség, stb. érhető el.
  • Az egér közepén lévő görgő mozgatásával szeletről szeletre nézheted végig a teljes szekvenciát / képanyagcsomagot.
  • A bal egérgomb tartós lenyomása és az egér egyidejű mozgatása az adott képet mozgatja az ablakban.
  • Több kép egyidejű nézéséhez az új képet csak fogd meg a bal menüsorban (ráklikkelve a bal egérgombbal, majd azt lenyomva tartva), és húzd be a már bent lévő kép(ek) mellé / fölé / alá.

Jó szórakozást!

Kérdés esetén fordulj hozzánk bizalommal!

VetScan csapat
+36301918188
info@vetscan.hu