Referáló portál belépés állatorvosoknak

 

Referáló portál belépés

 

Kedves Kolléga,

Referáló Portálunkon keresztül bármikor megtekintheted beteged nálunk készült MR, CT vizsgálatának teljes képanyagát, illetve elkészülte után az írásos letetet is. Ehhez csak néhány lépésen kell keresztülnavigálnod magad.

Emailben küldjük el a belépéshez szükséges adatokat: username, password

A 3dnetmedical@biotronics csoporttól kapsz egy emailt, amivel nincs teendőd, megerősíti, hogy új hozzáférést hoztunk létre neked referáló portálunkon. Ezt követően minden egyes újonnan megosztott beteg esetén kapsz emailt, innen tudhatod, hogy megérkezett a képanyaga. Nem érdemes az ott jelzett linken belépned.

A „Referáló portálon” belépve megtalálod minden beteged, amit már megosztottunk veled. Igyekszünk ezt nem elfelejteni, legkésőbb a leletkiküldés idejében megosztjuk veled a képanyagot, amit így az alábbi linken belépve meg is találsz, és 10 évig bármikor meg is tudod nézni.  Honlapunkon a „Referáló portál belépés” ikonra kattintva is be tudsz lépni.

https://vetscan-referrers.3dnetmedical.com/

Ez a kép fogad:

Referáló portál

Az általunk adott felhasználónevet, jelszót használva, ha belépsz, az alábbi ablak fogad:

Referáló portál

A jobb felső sarokban látható “Velem megosztva” ikonra kattintva lépsz be a betegeid listájába:

Referáló portál

Az adott beteg sorában a kék nyíllal jelzett szemikonra kattintva megnyílik a webes DICOM néző a teljes képanyaggal.

Az adott beteg sorában a piros nyíllal jelzett ikonra kattintva a képanyag letölthető DICOM formátumban, és tetszés szerint exportálható.

Az adott beteg sorában a zöld nyíllal jelzett ikonra kattintva a lelet nyílik meg (amennyiben már elkészült).

Segítség a képnézegető alapszintű használatához:

  • A bal menüsorban, oszlopban láthatod a különböző szekvenciákat (MR), illetve képanyagcsomagot (CT), amire kattintva az adott képsor megnyílik.
  • A jobb egérgomb (amennyiben a kurzor a képen van) tartós lenyomása mellett az egér mozgatásával a fényerőt / kontrasztot tudod változtatni.
  • Egy rövid jobb klikkel a képre kattintva egy ablak nyílik meg, amiből a kis ikonokra kattintva a képanyag elforgatása, mérési lehetőség, stb. érhető el.
  • Az egér közepén lévő görgő mozgatásával szeletről szeletre nézheted végig a teljes szekvenciát / képanyagcsomagot.
  • A bal egérgomb tartós lenyomása és az egér egyidejű mozgatása az adott képet mozgatja az ablakban.
  • Több kép egyidejű nézéséhez az új képet csak fogd meg a bal menüsorban (ráklikkelve a bal egérgombbal, majd azt lenyomva tartva), és húzd be a már bent lévő kép(ek) mellé / fölé / alá.

Jó szórakozást!

Kérdés esetén fordulj hozzánk bizalommal!

VetScan csapat
+36301918188
radiologia@vetscan.hu