Képanyag hozzáférés gazdiknak

Kedves Ügyfelünk!

Ismerje meg Páciensportálunkat, amelyen keresztül megtekintheti a VetScan által készített képalkotó diagnosztikai vizsgálatának felvételeit.

A portálra számítógépről vagy mobil eszközről tud belépni. Fiókjának beállítását a Health Portaltól (3dnetmedical@biotronics csoport) emailben kapott linkre kattintva tudja elvégezni. A linket tartalmazó emailt a Health Portal automatikusan küldi önnek. Sajnos tapasztalataink szerint a @freemail.hu címek nem alkalmasak a portál használatára.

 

1. Hozzáférés érvényesítése

A linkre kattintva az emailben általunk megküldött hatjegyű hozzáférési kód beírása után tudja elvégezni a fiók beállításait. Az új jelszót Ön adja meg (legalább 8 karakter, betűk és számok, minimum egy nagy betű, pl. Budapest2021). Az Érvényesítés gombra kattintva a fiókja érvényes lesz, és bármikor be tud lépni a 3Dnet páciensportálra.

Referáló portál

2. Belépés a páciensportálra

Emailcímét és frissen megadott jelszavát használva beléphet a páciensportálra.

Referáló portál

3. Képanyagok elérése

Az Idővonalra kattintva elérheti a Vet-Scan által készített képalkotó diagnosztikai vizsgálatának felvételeit.

Referáló portál

Megtekintheti a vizsgálat adatait, valamint a Képekre kattintva megtekintheti a felvételeket.

A Képek lekérésére kattintva le tudja tölteni a felvételeket tömörített fájlként (DICOM formátumban).

Referáló portál

A páciensportálhoz korlátlan ideig hozzáférhet, így bármikor vissza tudja keresni az elvégzett vizsgálat képanyagát.

Belépési link már regisztrált betegeknek: https://www.3dnetmedical.com/patient/

Beküldő orvossal való megosztás: A link, email címe és jelszava megadásával beküldő kollégával is meg tudja osztani a képanyagot. Azonban sokkal célszerűbb, ha a beküldő kollégának saját portált és hozzáférést állítunk be; elképzelhető, hogy az ön orvosának már van is hozzáférése a képanyaghoz; kérdezzen rá.

Ha elakadna a képanyaghoz hozzáférésben, keressen minket az info@vetscan.hu email címen vagy a +36-30-2549121-es telefonszámon hétköznap, munkaidőben.