Karrier

Kedves Kollégák,

A Vet-Scan hosszúra nyúlt, kissé gyötrelmes megújulásának utolsó szakaszába lép hamarosan. Mostantól már minden szép és jó és vidám lehet csak. Az új MR és CT nyújtotta rengeteg lehetőség, izgalom minél teljesebb kihasználásához keresünk kollégákat rész- vagy akár teljes munkaidőre, radiológusi és aneszteziológusi feladatokra. Okos, lelkes, tanulni vágyó, kreatív, kellő orvosi gondolkodással rendelkező, akár frissen végzett kollégákat keresünk, akiket szívesen megtanítunk arra, amit mi tudunk, és akiktől mi is szívesen tanulunk, és akikkel tudunk közösen tanulni, együtt gondolkodni.

A radiológusnak az MR, CT vizsgálatokban való elmélyülés, leletezés mellett a napi betegforgalmat is koordinálnia illik, melynek legfontosabb része, hogy kiderítse, mit is vizsgálunk, miért, mi a klinikus kérdése..? Ehhez a gazdákkal mindenképp, és esetenként a beküldő kollégával is konzultálni kell. Talán kevésbé “szem előtt” dolgozik az aneszteziológus, de felelőssége nem kevesebb, hiszen el kell döntenie, mennyire kockázatos az adott beteg altatása, és döntenie kell arról, hogyan, meddig folytatódjon az altatás, és ezt kellő biztonsággal le is kell vezényelnie. Az altatóorvos és a radiológus közösen dolgozhatnak különböző szervekből való mintavételezésen, és még számos izgalmas dolgon.

Részletek miatt keressetek minket, motivációs levelet, önéletrajzot, fizetési igényt emailben várunk az info@vetscan.hu email címre; telefonon is válaszolunk kérdésekre: +36309825400.

Köszönjük,

A Vet-Scan Csapata